Hvem Var Med I The Beatles?

02. December 2020 • Info
Billede: Pixabay

Hvis du aldrig har hørt om The Beatles, så er der en stor sandsynlighed for, at du har ligget under en sten hele dit liv, eller ihvertfald siden starten af 1960’erne. The Beatles er et af de mest legendariske bands, der nogensinde har betrådt guds grønne jord.

I denne artikel får du et kort overblik over, hvem menneskerne bag The Beatles egentlig var.

Hvem var med i The Beatles? The Beatles bestod af musikerne John Lennon, Paul McCartney, George Harrison og Ringo Starr. Bandet kommer oprindeligt fra Liverpool, men blev hurtigt en verdensomspændende succes, der i dag bliver betragtet som en af de klart mest indflydelsesrige bands nogensinde. Bandet blev officielt opløst i foråret 1970, godt og vel 10 år efter starten.

Af de fire medlemmer var det klart John lennon og Paul McCartney, der var de mest fremtrædende figurer, både i forhold til sangskrivningen og det vokale. Det er også dem, der efterfølgende er mest berømte og har haft størst succes som solister.

Efter The Beatles splittede op, var der i årene efter mange rygter om, hvorvidt bandet ville finde sammen igen eller ej. Det gjorde de desværre aldrig, og da John Lennon blev dræbt i en alt for tidlig alder, så var det definitivt for sent.

OBS: denne tekst er bragt i samarbejde med Perlen Odense. Perlen Odense forhandler blandt andet Sif Jakobs Halskæde. Når indhold tilgodeser Perlen Odense, kan vi ikke sige at det derfor er upartisk, deraf marketet.

Paul Mccartney musikgrupper

10. August 2021 • Info
Billede: Pixabay, Darkmoon_Art
Læs Resten

Hvad er Beatlemania?

27. April 2021 • Info
Billede: Pixabay, Pixaline
Læs Resten

Hvem skød John Lennon?

27. April 2021 • Info
Billede: Pixabay, DECARPENTRIE
Læs Resten

Hvornår opløstes Beatles?

07. December 2020 • Info
Billede: Pixabay
Læs Resten

Bedste Beatles hits - Se listen

26. November 2020 • Info
Billede: Pixabay
Læs Resten

Hvordan døde John Lennon?

18. November 2020 • Info
Billede: Pixabay
Læs Resten

Hvornår døde Ringo Starr?

17. November 2020 • Info
Billede: Pixabay
Læs Resten